luni, 3 noiembrie 2008

Timpul poate fi ucigasul perfect

Spun ca timpul poate fi ucigasul perfect pentru nimic nu doare mai tare decat sa astepti sa te vindeci SI nu este vorba de o dragoste neimplinita si nici de o dezamagire in dragoste,este vorba de ceea ce intalnim in fiecare zi...oameni pe care ii consideram mai tarziu prieteni!Sunt acele persoane care cu timpul ne patrund in suflet,ajungand pana si in sange.
Suferinta nu "izvoraste" doar atunci cand iubesti ci si atunci cand nu esti iubit si iti doresti asta cu toata ardoarea...ai nevoie de EA ca de aer,de apa....de foc.
Dupa ce ai trecut DEJA prin toate asta NU mai ramane nimic,nici macar pentru tine,Sufletul poate s-a dus odata cu toate ratacirile,cu toate suferintele...
Poate astfel ai toate sansele sa devii si tu "OM" ca toti cei care te-au ranit!

Un comentariu:

Florin C spunea...

Sa intaleg ca nu esti "OM" daca nu ranesti pe cineva? probabil si pe tine unii oameni te considera "OM".
Cert e ca timpul vindeca...vindeca multe lucruri, poate ca acum ti se pare o tragedie dar nu e.Cu cat te ridici de mai multe ori de jos cu atat devii mai puternic insa nu trebuie sa crezi ca in tine nu mai ramane nimic, intotdeauna te vei avea pe tine si puterea de a te ridica... tot ce trebuie sa faci e sa "Keep walking" ;)