vineri, 16 ianuarie 2009

hmm....?


Ce e iubirea?o intrebare stupida intr-o lume si o realitate atat de financiara si materialista, intr-o lume in care nu mai are nimeni timp sa se gandeasca la asta.
Dar pana la urma este sentimentul care ne da viata, care ne umple de bucurie mai mult decat orice,ce ne face sa zambim fara motiv.
Insa intervine marea problema... "frica"...
Frica de a simti, frica de a nu pierde... In general ne gandim din start la sfarsit,fara sa ne mai putem bucura de cuprins. Suntem prea prudenti pentru a iubi. De ce?
Si daca pierdem acea iubire,daca suferim,trebuie sa o facem cu fruntea sus,mandri de faptul ca putem simti,de faptul ca nu suntem simple carcase umblatoare fara suflet.Sa iubim fara sa ne temem ca acest sentiment va muri!

2 comentarii:

ronin spunea...

iubirea nu va muri, ea traieste exact ca si omul, are etapele ei.. ne insoteste mereu in viata, de la adolescenta pana la batranete... intradevar ne e foarte frica sa nu o pierdem, pentru ca ne poate fi fatala lipsa ei cum la fel de fatal ne poate fi si implicarea totala. si nu stiu daca e o solutie sa ne aruncam cu pieptul inainte pentru ca putem sa primim un pumnal direct in inima... dar la 20 de ani asta nu e un sfat potrivit...cel mai bine e sa faci exact cum zici tu! sa traiesti iubirea!

Ciocolatika spunea...

iubirea necesita si increderea.....cand aceasta e zdrobita....ce faci?