vineri, 22 ianuarie 2010

o mie de nopti...

Era o noapte,in care fulgii de zapada dansau in lumina felinarelor,cristale se oglindeau in gheata batatorita de pe strada...Inima mea era mai rece decat cele -12 grade prezise pentru aceasta noapte,dar totusi in suflet ardea o dorinta nebuna sa te simt.

Tocmai imi trageam plapuma pana la urechi...cand mana ta imi mangaie obrazul ud...Te simteam in intuneric...degetele mele iti descopereau parca pentru prima data,buzele carnoase,ochii negrii,sprancenele perfecte...si pielea fina...

-Ai venit...

-Pentru tine mereu voi veni...doar trebuie sa ma chemi

-Stiu...dar mereu voi avea in suflet teama ca nu ai sa te mai intorci....uneori

-Nu...nu te mai gandi la asta,acum te rog dormi...esti obosita,maine mergem in zapada

-Vei fi si maine aici?

-Voi fi in fiecare zi,aici,langa tine

-Promiti?

-Promit...te iubesc pitic aiurit si plangacios

-Ooo nu....eu nu sunt plangacioasa

-Esti...doar ca nu recunosti...dar asta ma face sa te iubesc si mai tare

-Si eu te iubesc copil hoinar...

-Ssssttt...dormi 

-Nuuu,nu vreau....

-Dar ce vrei?

-Vreau sa...


2 comentarii:

Kali spunea...

O primavara plina de bucurii,de sanatate si de zambete!:)

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!