marți, 10 februarie 2009

"Uneori fericire inseamna...uitare." Albert Schweitzer


Poate ca sa intelegem acest citat ar trebui sa avem o definitie clara a fericirii si una a uitarii...si ambele adaptate la propria persoana.Cred ca fericirea este o senzatie unica,care iti face necazurile mai usoare,zambetul mai sincer,chipul mai frumos...

Uitarea...este un sentiment pe care il intalnim zi de zi...uitam sa uram un "la multi ani",sa dam un telefon...

Uitarea intervine in timp...uneori fara vointa,dar sunt si momente in care ne dorim sa uitam cu orice pret.Atunci cand ne arde sufletul de durere,atunci cand ni se deschide in fata albumul vietii,cu cele mai dureroase poze,cu lacrimile cele mai amare,cu noptile cele mai reci,cu cele mai bolnave ganduri,cu cele mai lungi asteptari...Atunci ai vrea sa uiti...,dar ce faci daca timpul nu vrea sa aduca uitarea?

De multe ori iubesti...insa iubire nu inseamna fericire,da intradevar iubirea poate sa aduca fericire dar numai in cazul in care este impartasita...si poate nici atunci!

Uitarea unei relatii nefericite,sau a unui eveniment dureros...nu poate fi decat benefica...pentru ca ar pune "punct" agoniei...insa e nevoie de multa vointa si putere....si....de ce sa nu recunoastem?Uneori chiar nu vrem sa uitam!

Cu drag,

Eu

Niciun comentariu: